Origamo

Collection 2024 van Origamo

De handgemaakte kaarten van Origamo zijn 3D papiercreaties, volledig Fairtrade. Ethische productie en solidariteit staan centraal, de kaarten worden gerealiseerd met respect voor mens en natuur. De Original Origamo® kaarten zijn unieke juweeltjes, elk stuk is volledig handgemaakt in eigen werkplaatsen in Vietnam met volledige controle over de productie.
 Klik hier voor de catalogus van Origamo

Florever® van Origamo

Florever® van Origamo is het eerste merk dat exclusief gewijd is aan “Floral Greetings”. In de traditionele Origamo-geest van “verbazen en herinnerd worden”, heeft Origamo een innovatieve reeks kaarten als bloemenboeketten gecreëerd. Een unieke lijn in ons assortiment.
 Klik hier voor de catalogus van Origamo

Het Van Gogh Museum viert zijn 50-jarig jubileum

Het Van Gogh Museum viert in 2023 zijn 50e verjaardag, samen met Origamo. Al onze producten worden ontwikkeld met het erfgoed van Vincent van Gogh in gedachten en elke aankoop draagt bij aan het behoud van de activiteiten van het Van Gogh Museum, zowel tijdens onze jubileumvieringen als daarna. Onze driedimensionale papieren boeketten zullen gegarandeerd de ontvangers verbazen en betoveren.
Klik hier voor de Origamo Van Gogh collectie

Frida Kahlo Collectie

2024 herdenkt 70 jaar Frida Kahlo’s nalatenschap met een nieuwe collectie Origamo-producten. In navolging van Origamo’s geest van ethische productie en ecologische zorg, zijn alle producten gemaakt van volledig recyclebaar en verantwoord geproduceerd papier. Ze zijn volledig handgemaakt in onze gecertificeerde Fair Trade Studios, met behulp van FSC-papier gemaakt in Italië uit geregenereerde bossen, en met een verpakking die 100% plasticvrij is.
Klik hier voor de Frida Kahlo Collectie